Osallistu toimintaan

Hyvä muoto ei tavoittele voittoa ja toimii vapaaehtoisvoimin. Hyvän muodon aktiivit ovat luovien alojen opiskelijoita ja ammattilaisia. Jaamme ja tuotamme sisältöä vastuullisesta muotoilusta. Voit osallistua toimintaamme monin tavoin, esimerkiksi ehdottamalla tai tuottamalla sisältöä, tai osallistumalla kokouksiin tai brunsseille. Saat meihin helpoiten yhteyden Instagramissa @hyva.muoto tai sähköpostitse hei@hyvamuoto.fi.

Artikkelin kirjoittaminen

Julkaisemme juttuja luovan työn mahdollisuuksista osana kestävyysmuutosta. Jos olet kirjoittanut esimerkiksi opinnäytetyösi vastuullisesta muotoilusta, se on oiva aihe artikkelille. Kun haluat kirjoittaa artikkelin, kerro tästä sähköpostitse niin sovimme kanssasi aiheen ja annamme tarkemmat ohjeet.

Resurssin vinkkaus

Voit vinkata vastuulliseen muotoiluun liittyvää kurssia, opasta tai kirjaa lisättäväksi Resurssit-sivullemme sähköpostitse tai Instagramissa.

Instagram

Voit tietysti seurata meitä Instagramissa @hyva.muoto, sekä osallistua keskusteluun ja tiedon levittämiseen kommentoimalla ja jakamalla postauksiamme. Voit myös ehdottaa postausaiheita yksityisviestillä.

Kokouksiin osallistuminen

Kokoustamme etänä Zoomilla, yleensä maanantai- tai tiistai-iltaisin. Toiminnastamme kiinnostuneet voivat osallistua tiedustelemalla seuraavaa ajankohtaa sähköpostitse tai IG-yksityisviestillä.

Brunssille osallistuminen

Pidämme vegaanisia brunsseja Helsingissä, yleensä lauantaina tai sunnuntaina. Brunssille osallistuminen ei sido mihinkään, vaan paikalle saa tulla vain syömään ja hengaamaan. Vallitsevan koronatilanteen ja paikallisten suositusten vuoksi emme tällä hetkellä järjestä livebrunsseja. Brunssien ajankohdista tiedotamme Facebookissa ja Instagramissa.